Een arbeidsrecht advocaat inschakelen?

Een arbeidsrecht advocaat heeft geruime ervaring in het arbeidsrecht en staan u graag terzijde in het adviserende voortraject of bij het procederen in ontslagzaken. De arbeidsrecht advocaten kunnen in dit kader zowel werknemers als werkgevers adviseren. Wij hebben jarenlange ervaring in het adviseren, onderhandelen en procederen bij arbeidsrechtelijke kwesties en staan zowel werkgevers als werknemers bij.

Wat valt er onder het arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht regelt onder meer de rechten en plichten van zowel werkgevers als werknemers, de regels omtrent arbeidsovereenkomsten voor bepaalde – en onbepaalde tijd en de eisen die worden gesteld aan ontslag en het beĆ«indigen van een arbeidsovereenkomst. Dan zou ik het heel erg waarderen als je deze pagina wilt delen, bijvoorbeeld door middel van de social share buttons aan de onderkant van deze pagina, zodat zoveel als mogelijk werkgevers en werknemers, die een arbeidsrecht advocaat zoeken, de beste arbeidsrecht advocaat weten te vinden.

Wacht niet te lang

Het vroegtijdig inschakelen van een arbeidsrecht advocaat is een goed idee wanneer u als werkgever juridische problemen na een ontslag wil voorkomen. Het kan als werknemer of werkgever dan ook verstandig zijn te toetsen of het ontslag op staande voet terecht gegeven is. Onze advocaat arbeidsrecht kan beoordelen welke mogelijkheden er zijn om het ontslag aan te vechten. Om zowel werkgevers als werknemers goed bij te staan, kunt u de expertise op drie verschillende manieren en momenten inzetten om arbeidsgeschillen op te lossen.

Prijzen en procedures

Een goede advocaat arbeidsrecht heeft standaardtarieven en procedures voor de meest voorkomende juridische zaken zoals ontbinding of opzegging van een dienstverband, het opstellen van een vaststellingsovereenkomst of het nakijken van een arbeidsovereenkomst.

Wij adviseren zowel werkgevers als werknemers bij problemen die kunnen ontstaan in een re-integratietraject. De advocaten staan zowel werkgevers als werknemers bij en helpen HR-afdelingen met complexe vraagstukken. Ontslagvergoedingen, opzegtermijnen, onrechtmatige concurrentie; een arbeidsrechtsadvocaat heeft uitgebreide ervaring met de juridische aspecten van het ontslagrecht.

Juridisch Loket Arbeidszaken helpt werknemers en werkgevers met alle soorten arbeidsrecht zaken. In haar dagelijkse praktijk als arbeidsrecht expert staat zij zowel werkgevers als werknemers bij in uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken.